Accept löneförsäkringar

Om oss

Om Accept

Accept är ett privatägt svenskt försäkringsbolag som jobbar med internetbaserade försäkringslösningar. Genom att i första hand sälja försäkringarna direkt på hemsidan och inte ha en dyr säljkår, kan driftkostnaderna och därmed premierna hållas nere. Accept erbjuder professionell service och har korta beslutsvägar.

Accepts affärsidé är viktiga och nödvändiga kompletteringar av det allmännas försäkringsskydd; utöver inkomstförsäkring som kompletterar ersättningen från a-kassan, erbjuds också reserelaterade försäkringar (via resebyråer) som kompletterar hemförsäkringen. Accept försäkrar också piloter som vill skydda sitt medicinska certifikat.

Om oss

Pionjärer

Accept har varit verksamt sedan 1998 och var då först i Sverige med att erbjuda inkomstförsäkring. När fackförbunden sedermera började inkludera inkomstförsäkringar i sina medlemskap, tog bolaget fram Plus-försäkringen som förlänger de kollektiva inkomstförsäkringarna. Hos oss har du alltså alternativen, om du är med i ett fackförbund med kollektiv inkomstförsäkring kan du välja att förbättra den. Om du istället valt ett fackförbund utan inkomstförsäkring eller om du valt att stå utanför facket kan du välja att ha din inkomstförsäkring helt i privat regi hos oss.

Ledarnas inkomstförsäkring

Varför välja oss

Specialister på det vi gör

Accept har nischat sig på ett fåtal produkter och kan därför vara specialist på just dessa. Vi som jobbar på Accept har i genomsnitt över 10 års erfarenhet av försäkringsbranschen och de flesta är anställda länge. Hos oss kan du välja så lång ersättningstid som 300 dagar (över 13 månader!). Vi återkommer snabbt till våra kunder; 95 % av får återkoppling i ersättningsärenden inom tre arbetsdagar, i kundtjänstärenden är återkopplingen oftast kortare.

Accept
Försäkringsaktiebolag (publ)

  • Organisationsnummer: 516401-6577
  • LEI: 549300Z4D83S449HBR75

Stabilt bolag

Accept är ett stabilt bolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Accept har en uttalad policy emot bonusar och rörliga ersättningar inom bolaget eftersom det kan leda till kortsiktiga affärsbeslut och dålig lönsamhet. Accept är kapitalstarkt försäkringsbolag som år efter år visar gott resultat vilket innebär en stor trygghet för våra kunder.

Kontakta oss

Här hittar du oss!

Sverige och Europa

Bolaget har sitt huvudkontor i Alvik, Bromma och bedriver gränsöverskridande verksamhet inom Norden och Tyskland. I Danmark finns Accept representerat med kontor i Köpenhamn genom vår samarbetspartner NISH Forsikringsservice. Gränspendlare från Sverige till Danmark kan numera försäkra sin lön via NISH.