Accept löneförsäkringar

Om recensioner

Accept samlar in omdömen

Accept är stolta över att ha många nöjda kunder. Varje år tecknar många kunder inkomstförsäkringar, reserelaterade försäkringar och certifikatförlustförsäkringar hos oss. En del av dessa kunder ansöker sedan om ersättning.

För att visa potentiella kunder hur Accept faktiskt agerar vid ersättningsärenden och för att hitta förbättringsområden samlar vi in omdömen från de kunder som fått försäkringsersättning.

Accept samlar in omdömen via tredjepartsleverantören Reco.se för att öka trovärdigheten genom en extern granskare. Reco.se publicerar bland annat vilka personer som fått en aktiv inbjudan av oss för att skriva en recension.

Accept bjuder in

Riktiga kunder

Alla kunder som får försäkringsersättning från oss får en individuell inbjudan att recensera vad de tycker om Accept. Därmed säkerställs att enbart faktiska kunder inbjuds att recensera oss. De få kunder som inte uppger e-postadress i samband med ett försäkringsärende får ingen individuell inbjudan.

Accept erbjuder ingen ersättning för att lämna ett omdöme.

Accept hindrar naturligtvis inte andra från att lämna omdömen på någon webbplats. Accept gör ingen egen kontroll av dessa omdömens äkthet.

Omdömen som publiceras

På Accepts webbplats publiceras omdömen från Reco.se genom så kallade widgetar som tillhandahålls av Reco. Dessa anger antal betyg och snittbetyg på omdömen, antingen för alla omdömen eller alla omdömen per kategori (t.ex. inkomstförsäkringar). Accept har inget inflytande över vilka recensioner och tillhörande texter som visas i widgeten. Widgeten uppdateras automatiskt löpande. Nedan visas exempel på en widget som används på Accepts webbplats.

Ledarnas inkomstförsäkring

Omdömen

Vi bryr oss om våra kunder!