Trygghetsförsäkring

Trygghetsförsäkring

Ekonomisk trygghetsförsäkring för dig som tjänar över 33 000 kr

Klarar du att betala alla dina utgifter med 26 400 kr/månad efter skatt? Det är nämligen den högsta ersättningen som a-kassan betalar ut vid arbetslöshet. Om inte, är det en bra idé att skaffa en inkomstförsäkring. Vår försäkring är en ekonomisk trygghetsförsäkring som ger dig ca 80 % av din tidigare lön i upp till 200 dagar och ca 70 % av lönen i ytterligare 100 dagar. Har du redan en facklig inkomstförsäkring kan vår plusförsäkring förlänga ersättningsperioden.

En trygghetsförsäkring passar dig som:

  • Tjänar mer än 33 000 kr/månad före skatt eller tar ut motsvarande summa i lön
  • Är medlem i en a-kassa
  • Är anställd, egenföretagare eller vd
  • Bor i Sverige.

Krav för att kunna teckna försäkringen

För att kunna ta del av försäkringen behöver du ha arbetat i minst tolv månader som anställd eller minst 18 månader som vd eller egenföretagare. Det finns även andra villkor för anställda, egenföretagare och vd:ar som måste uppfyllas. Tänk på att trygghetsförsäkringen inte gäller om du säger upp dig själv eller om du blir uppsagd för att du misskött ditt jobb.

Trygghetsförsäkringar som gör det möjligt att leva som vanligt

Att ha en trygghetsförsäkring är inte ett tecken på pessimism utan visar helt enkelt att du är ansvarsfull. En försäkring säkerställer att du kan fortsätta betala lånen och att du och din familj kan leva som vanligt medan du letar efter ett nytt jobb. 

Vill du få svar på vanliga frågor om våra trygghetsförsäkringar eller är intresserad av vad det kostar att teckna en försäkring? Kontakta oss. Vi är ett privatägt svenskt försäkringsbolag som säljer försäkringar över nätet utan mellanhänder. Det betyder att vi kan hålla en låg premie och hög servicenivå. 

Omdömen

Vi bryr oss om våra kunder!