Accept inleder samarbete med jobbsökartjänst

Accept inleder ett samarbete med jobbsökartjänsten Auranest för att hjälpa sin kunder att snabbare komma tillbaka i arbete. Accept vill bredda sitt kunderbjudande med förhoppningen att få ännu nöjdare kunder som är arbetslösa kortare tid.

Enkel it-tjänst

Auranest är en tjänst som skapar användarinformation på alla relevanta jobbsökarsidor. Vill man ändra sin information, behöver man bara uppdatera en gång så ser Auranest till att ändringen får genomslag på alla jobbsajter man valt att finnas med på. Användaren slipper därmed fylla i sitt CV om och om igen och att söka nytt arbete blir både lättare och mindre enformigt.

– Vi vet att sätten vi söker jobb på har förändrats markant de senaste åren, för någon som inte har sökt jobb på många år blir det lätt en djungel så vi vill finnas där som stöd i resan mot ett nytt jobb, säger Bert-Åke Olsson, VD på Accept.

Tjänsten Auranest erbjuds alla Accepts kunder som blivit varslade om arbetslöshet eller som är arbetslösa. Accepts kunder får möjlighet att använda tjänsten gratis i ett år och får tillgång till tjänsten genom att logga in och hämta värdekoden.

Ökad kundnöjdhet

Accepts förhoppning är alla kunderna ska uppleva att de får hjälp både ekonomiskt och att snabbare komma tillbaka i arbete. Arbetsmarknaden har förändrats de senaste åren och nu räcker det inte med att söka jobb via Arbetsförmedlingen, utan man måste finnas med på flera stora rekryteringssajter. Har man inte sökt jobb på det sättet tidigare, kan det kännas tufft att komma igång. Genom att erbjuda Auranest gratis under ett år underlättas steget tillbaka in på arbetsmarknaden.

 

Läs hela pressmeddelandet: Accept inleder samarbete med jobbsökartjänst (pdf)