Hur du kan jämföra inkomstförsäkringar och teckna rätt för dina behov

För att hitta den bästa inkomstförsäkringen för dina behov är det en god idé att se över tillgängliga försäkringar från andra försäkringsbolag och fackförbund. Vi rekommenderar sedan att jämföra inkomstförsäkringar med varandra för hitta en som erbjuder goda förmåner och matchar dina behov.

Om du jämför vår inkomstförsäkring med fackliga inkomstförsäkringar så blir skillnaden tydlig! Hos Accept kan du välja att försäkra dig upp till 300 ersättningsdagar, medan de försäkringar som ingår i ett fackligt medlemskap ofta är mellan 60 och 200 dagar. Hur hög ersättning du kan få vid arbetslöshet följer av villkor och lagstiftning, och du kan räkna ut ersättning från inkomstförsäkring här.

Accept erbjuder flera typer av inkomstförsäkringar, jämför inkomstförsäkring för anställda, försäkring för egenföretagare och vår fackliga inkomstförsäkring. Du kan teckna alla Accepts inkomstförsäkringar oberoende av vilken A-kassa du är medlem i.

Saker att tänka på när du jämför inkomstförsäkringar

Under kan du läsa om några viktiga saker att tänka på om du jämför inkomstförsäkring från Accept med andra aktörer.

Jämför försäkringspriser

Jämför inkomstförsäkringar och hitta bäst skydd till lägst pris. Försäkringspremien kan variera stort, och det gäller att hitta en försäkring som erbjuder en god balans mellan pris och de förmåner du är i behov av. 

Kundservice och referenser

Det är enkelt att stirra sig blind på priset. Något som är lätt att glömma är  försäkringsbolagets kundservice och referenser. Hur är deras kundservice?
Vad säger andra? Hur länge har de funnits?

Antal dagar

Om man jämför inkomstförsäkringar kan antalet ersättningsdagar variera stort från bolag till bolag. Fackliga inkomstförsäkringar har ofta en kortare ersättningsperiod. Därav kan det vara en god idé att komplettera med en inkomstförsäkring från försäkringsbolag som Accept som ger dig ända upp till 300 dagars ersättning.